Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/joo-forma.hu/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Joó Markus

Markus vagyok, 27 éves. A Pécsi Tudomány Egyetem testnevelő-edző szakán végeztem. Dolgoztam nagy edzőközpontban csoportos edzéseket tartva, személyi edzőként edzőteremben és személyi edzőként egyéni edzéseken.

Nekem ezek közül ez az utóbbi volt a legszimpatikusabb, itt lehetett a legrövidebb idő alatt a legjobb eredményeket elérni a vendégekkel, hiszen az edzéseket pontosan az ő szükségleteiknek megfelelően tudom kialakítani.

Az edzéseimen előszeretettel használjuk a TRX kötelet, mivel egy rendkívül változatos és hatékony eszköz a kondicionális képességek, azon belül is leginkább az erő-állóképesség, a koordinációs képességek és kiváltképp a törzs izomzatának fejlesztése szempontjából. Tehát TRX kötéllel és a teremben lévő eszközökkel, vagyis saját testsúlyos és súllyal végzett gyakorlatokkal kombinálom az edzéseket. Célom, hogy a test funkcionális és esztétikus legyen, valamint mindezt sérülésmentesen, izületeket kímélő gyakorlatokkal, biztonságosan érjük el.

Ha szeretnél fogyni, formásodni, jó közérzetre és egészséges életmódra törekszel, akkor keress bátran, és közös, kitartó munkánk során segítek elérni céljaidat. Nekem megvannak rá a módszereim, már csak a Te elhatározásodra van szükség.

Facebook